DD 465 – Dezinfekčný čistič

Dezinfekcia s bezpečným použitím

Vysoko výkonný dezinfekčný čistiaci prostriedok, ktorého zloženie kombinuje širokospektrálne baktericídne a fungicídnea účinné zložky a poskytuje vynikajúcu dezinfekčnú silu.

SCHVÁLENÝ NA POUŽITIE VO VEREJNÝCH PRIESTOROCH

Schválené pre potravinársky priemysel – HA, registračné  číslo: bio/1996/D/18/CCHLP

Výhody

Čistenie a dezinfekcia
v jednom produkte
Preukázaná účinnosť: baktericídna a fungicídna účinnosť, testovaná štandardmi ( UNE),
proti E. Coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus Hiriae, Listeria monocytogenes, Salmonella typhimurium, Campylobacter jejuni a proti ďalším iným vírusom.

HACCP programy:
čistí a dezinfikuje povrchy, stroje, náradie  a zariadenia.

Bezpečné použitie:
nie je klasifikovaný ako nebezpečný

Zlepšenie životného prostredia:
produkt so značkou ECODESIGN, minimalizuje jeho vplyv na životné prostredie

Použitie
Dezinfekcia
v potravinárskom priemysle (HACC programy) vo všetkých zariadeniach, ktoré spracovávajú, skladujú alebo obchodujú alebo pracujú s potravinami: mäso, mliečne výrobky, nápoje, konzervovanie, chladenie, reštaurácie, školské jedálne atď.

Čistenie a dezinfekcia povrchov vo verejných priestoroch a bytových domoch: školy, denná starostlivosť, detské ihriská, rezidencie, hotely atď.

Všeobecné čistenie a dezinfekcia pre verejné zariadenia a priestory.

Návod na použitie

Použitie v potravinárstve ako kontaktná dezinfekcia: pri použití ako kontaktnej dezinfekcie nesmie dôjsť do kontaktu s jedlom a potravinami. Výrobok sa aplikuje jednoducho nastriekaním na  povrchy ktoré chcete dezinfikovať. Pred použitím opláchnite vodou časti, ktoré boli v kontakte s výrobkom, aby ste sa uistili, že na žiadnej časti z čistených komponentov nezostanú jeho zvyšky. Nemiešajte s inými chemickými výrobkami. Následne opláchnite vodou s cieľom odstrániť nečistoty.
Použitie pre verejné prostredie: Nepoužívajte na jedlo alebo kuchynské náradie. Neaplikujte na povrchy, na ktorých sa manipuluje, pripravuje alebo obsluhuje jedlo.

Odporúčaná kontaktná doba na správnu dezinfekciu : minimálne 5 minút pre baktericídnu aktivitu a minimálne 15 minút pre fungicídnu aktivitu

eco

Dávkovanie: Produkt je pripravený na priame použitie.

Dokumenty na stiahnutie:
Informačný list: DD 465_INFO_SK